VW in de herfst en winter

Ook in de winter zitten wij niet stil. Bij verschillende Vrouwenwielrennen groepen wordt ook in de winter doorgefietst. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende winteractiviteiten.

Vrouwenwielrennen Amsterdam

Iedere maandag en woensdagavond kun je aansluiten bij ons Zwift Event. Dit zijn intensieve trainingen van ongeveer 60 minuten. Voor meer info, check onze Instagram pagina Int Women Cycling AMS.

Vrouwenwielrennen Eindhoven

In de wintermaanden zijn er geen georganiseerde trainingen vanuit VW Eindhoven. Wel gaan dames van onze trainingsgroep op eigen initiatief er samen op uit, op zowel de racefiets als de mountainbike. Deze afspraken komen tot stand via onze whatsappgroepen. Wil je graag deelnemen of meer weten over VW Eindhoven? Stuur ons gerust een mail voor meer informatie!

Vrouwenwielrennen ‘s-Hertogenbosch

Er wordt in de winter in kleine groepjes op eigen gelegenheid doorgetraind zowel op de weg als op de MTB en/of gravelfiets. Neem voor meer informatie hierover contact op door een mail te sturen naar vrouwenwielrennendb@gmail.com.

Vrouwenwielrennen Rotterdam

Elke zaterdag om 10:00 organiseren we een duurrit. We verzamelen bij de Tango aan de Gordelweg in Rotterdam Noord. Ook hebben wij iedere dinsdag om 20:00 een online core training. Meer weten, stuur ons een mailtje!

Vrouwenwielrennen Utrecht

Hoewel er geen georganiseerde trainingen zijn, zijn er nog genoeg rensters die in de winter opstappen, op de racefiets of MTB. Afspraken hiervoor worden per Whatsapp gemaakt. Mocht je mee willen rijden, aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Ahoy Rotterdam

Elke dinsdagavond en donderdagavond is er een core/krachttraining in het krachthonk van 20.00 uur tot 21.00 uur en aansluitend een spinning les van 21.00 uur tot 22.00 uur. Op de dinsdagavond is er ook een veldrijtraining vanaf 19.30 uur bij het parkoers van Ahoy en in de weekenden op zaterdag competities. Daarnaast is er elke zaterdag een duurrit en één keer in de maand een gravelrit. Nieuw bij Ahoy zijn de Esports/zwiften, waarbij je vanuit huis of op de club op een wahoo indoor trainer kan meedoen aan allerlei activiteiten, van koersjes tot social rides. Kortom, genoeg te doen!