Vrouwenwielrennen Rotterdam

Vrouwenwielrennen Rotterdam organiseert trainingen voor vrouwen die het leuk vinden om samen te trainen en beter te worden. We zijn geen tourclub. Er wordt serieus getraind en je krijgt allerlei trainingsvormen aangereikt.

 

Trainingen

Waar

Rotterdam Noord, we verzamelen bij de Tango aan de Gordelweg. Vervolgens fietsen we gezamenlijk naar een trainingslocatie, zoals de Willem Alexanderbaan bij de Rotte, Maeslantkering of Heinenoordtunnel.

Adres:

Gordelweg 260, 3039 MG Rotterdam

Wanneer

Elke dinsdagavond om 18.30 uur vanaf ongeveer april en afhankelijk van het weer en de animo tot oktober. In de winter worden er ook online core trainingen gegeven door Ilona Rullens op de dinsdagavond vanaf 8 uur van januari tot april. Tot en met mei fietsen we alleen buiten op de zaterdag in verband met de kortere dagen.

Kosten

Afhankelijk van de activiteiten in het seizoen, zal dit ongeveer 25 euro voor het hele seizoen zijn.

 

Niveau & Trainingsvormen

We hebben een afwisselend programma van duur, techniek, intervallen, tijdrijden en clinics en gaan ook regelmatig het asfalt af, de bosjes in. We verwachten dat je een kruissnelheid aan kunt houden van 28km per uur.

 

Vereisten

Helm verplicht. Neem binnenband, bandenlichters en pompje, snacks en drinken mee. Daarnaast verwachten we dat je nog 1-2x per week zelf een ritje doet om je basis op peil te houden, zodat je goed blijft meekomen in de groep.

 

Trainsters

Ilona Rullens, Janneska Spoelman, Marloes Warnaar, Esther Roodenburg, Wiesje Korf, Danique Klop, Evelien Spruijt, Kristel en Karin Kuipers.

 

Contact

Neem contact op per mail: vrouwenwielrennenrotterdam@gmail.com

@vrouwenwielrennenrdam #VWRDAM