Vacatures bij Mantel Utrecht

We zijn een sponsoring aangegaan met de grootste fietsenwinkel uit onze omgeving: Mantel Utrecht.

Zij bieden ons een interessant pakket dat bestaat uit een financiële bijdrage, goodies en prijzen voor de competitie VW.

Mantel Utrecht biedt een groot scala aan fietsen, accessoires en toebehoren aan in hun winkel. Om hun team te verbreden wil Mantel nieuwe personeelsleden gericht kunnen werven. Wat is er nou leuker om te werken met de fiets, door fietsers en voor fietsers? Zo kan je je passie delen onder collega’s en natuurlijk met de klanten! Daarom zullen wij zo nu en dan vacatures van Mantel verspreiden onder onze volgers. Voel je vrij om hierop te reageren of dit te delen in je eigen omgeving!

Vanuit beide kanten is de sponsoring positief ontvangen en we kijken uit naar een verdere samenwerking!

Bijbaan medewerker klantenservice

Hier vind je de eerste vacature die we vanuit onze samenwerkingsovereenkomst met Mantel delen. Ben je student en ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Check dan deze vacature voor medewerker klantenservice!

Als student zal je naast je studie de technische tickets van de klantenservice gaan beantwoorden, op flexibele basis. Je bepaalt zelf aan de hand van een 0-urencontract wanneer je werkt.

Ben of ken je een student die dit goed zou kunnen? Reageer dan snel of stuur de vacature door.