Gaul VW foto

Den Haag

De trainingsgroep in Den Haag is er voor rensters van alle niveaus, die een beetje tempo willen rijden. In de zomer wordt er op zondag samen gefietst, soms onder begeleiding van een trainer. Gedurende het hele jaar wordt er op woensdagavond getraind (in de winter op een verlichte baan), en begeleiden de ervaren rensters de groep.

Vanuit de groep wordt regelmatig deelgenomen aan ploegentijdritten en cyclo’s. Voor de ploegentijdritten wordt dan gericht getraind, geregeld onder begeleiding van een trainer. Deze trainingen zijn voor alle rensters geschikt (ook zij die niet mee doen aan de ploegentijdritten).

Trainingsgroep Den Haag is gelieerd aan Gaul. Gaul is een wielervereniging waarvan de leden zich, sinds de oprichting in 2006, inzetten voor Warchild. Voor de trainingen wordt een bijdrage gevraagd van € 1,50 per keer welke wordt gedoneerd aan WarChild.

Ga je voor vast meetrainen, dan sluit je je aan bij Gaul.

 

Trainingen

Waar

Er wordt, afhankelijk van de training en groepssamenstelling, een vertrekpunt gekozen in Den Haag.

Wanneer

Woensdagavond en zondagochtend

Kosten

Voor de trainingen wordt een bijdrage gevraagd van € 1,50 per keer, die via Gaul wordt gedoneerd aan Warchild. Ga je voor vast meetrainen, dan sluit je je aan bij Gaul

 

Niveau & Trainingsvormen

Wil je meetrainen met deze trainingsgroep dan wordt er van je verwacht dat je een redelijk tempo aan kan en dat je enigszins fanatiek bent, zodat je niet bang bent voor een interval/snelheidstraining. Het is wel altijd samen uit samen thuis. In de winter wordt er getraind op een verlicht, afgesloten parcours en zijn de trainingen geschikt voor alle niveaus.

 

Vereisten

Zie hiervoor

 

Trainsters

Trainingen worden afwisselend gegeven door ervaren rensters uit de groep.

 

Contact

Carola Zwager:  Carola_zwager@yahoo.com