Podiumavond: een geslaagde opening van het jubileumseizoen

Zaterdag 11 maart vond de officiële aftrap plaats met de Podiumavond. De eerste gasten komen binnen en meteen is het een gezellig weerzien met (hernieuwde) ontmoetingen en het ophalen van herinneringen. Daarbij hoort een toost moment samen met de oprichtsters van de verschillende trainingsgroepen. Dat is gelijk de start van een vol en afwisselend programma.

Onder leiding van Marijn de Vries wordt aan de hand van een aantal stellingen gesproken over de ontwikkeling van het vrouwenwielrennen en de rol hierin van onze trainingsgroepen. Dat levert uitdagende discussies op en zorgt voor genoeg stof om over na te denken en vooral mee aan de slag te gaan.

We zien vervolgens een aantal creatieve en muzikale optredens bij het open podium. De trainingsgroepen laten zien dat zij niet alleen over wielertalent beschikken. De veiling met bijzondere wielergelateerde items levert een mooi bedrag op voor ons goede doel Right To Play. Uiteraard was dit niet mogelijk zonder de gulle biedingen vanuit de zaal. Bij een 25 jarig jubileum hoort natuurlijk een jubileumoutfit. Het fraaie shirt, ontworpen door Iris Slappendel wordt geshowd in stijl. De avond eindigt met een pubquiz…25 vragen over wielrennen in de breedste zin van het woord.

Wij kijken met veel plezier terug op een mooie en gezellige avond. En zoals gezegd, dit is nog maar het begin: op naar het trainingsweekend Limburg en de 25-uurs race!!

Foto’s gemaakt door Roy Wolters

Video gemaakt door Frans Faber