Jubileumseizoen 25 jaar vrouwenwielrennen van start!​

Speciaal voor ons 25 jarige bestaan organiseren we een aantal bijzondere en sportieve activiteiten. Je kan vanaf nu inschrijven voor de podiumavond én het trainingsweekend Limburg. Voor beide activiteiten is er maximum aantal plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met inschrijven.

Podiumavond – 25 jaar Vrouwenwielrennen in woord en beeld

11 maart Locatie: De Moestuin in Utrecht

Tijdens deze feestelijke openingsavond staat de unieke en bijzondere geschiedenis van 25 jaar Vrouwenwielrennen centraal. Deze komt volop terug in een bomvol en creatief programma.

De avond is voor vrouwen én mannen die van wielrennen houden. Ook als je niet traint bij één van de trainingsgroepen van Vrouwenwielrennen ben je van harte welkom.

De avond start om 18:00 uur met een Moestuinbuffet. Vanaf 19:30 uur begint het programma en we sluiten om 23:00 uur af.

We vinden het gezellig als je mee eet, de kosten zijn dan €50. Eet je niet mee dan zijn de kosten €25 (voor elk jaar een euro 😉 )

Programma (onder voorbehoud)

  • presentatie jubileum kleding

  • cijfers en inzicht

  • podcast: een goed gesprek onder leiding van Marijn de Vries

  • proosten / toosten met en op de oprichtsters van het eerste uur

  • open podium

  • veiling

  • pub quiz

Geef je op voor het open podium!

Een oproep aan iedereen die zijn kunsten op het podium wil laten zien! Muziek, theater, dans, het maakt niet uit….het podium is voor jou en je wielrenmaatjes. Voor elke VW-trainingsgroep is er gelegenheid om op te treden. Sterker nog, we verwachten van iedere trainingsgroep een optreden……dit mag van alles zijn. Aanmelden kan via: vrouwenwielrennenutrecht@gmail.com

Trainingsweekend Limburg

21-23 april Locatie: Sippenaeken

Beter bekend als ‘hét weekend Limburg’. Locatie dit jaar is de Nieuwe & Oude Molen in Sippenaeken. Alle rensters die trainen bij een van de VW-trainingsgroepen zijn welkom. De (wieler)ervaring en conditie van de deelneemsters verschilt en daarom wordt er in diverse niveaugroepen gereden. De kosten zijn €120 en dat is inclusief overnachtingen, maaltijden en begeleiding.